САЩ и съюзниците им обмислят разполагането на военни части в източноевропейските

...
САЩ и съюзниците им обмислят разполагането на военни части в източноевропейските
Коментари Харесай

CNN: САЩ обмислят изпращането на до 1000 военни в България |

Съединени американски щати и съдружниците им обмислят разполагането на военни елементи в източноевропейските страни членки на НАТО като превантивна мярка от вероятно навлизане на Русия в Украйна. Това оповестява CNN, като се позовава на чиновници на американската администрация.

Сред страните, за които се обмисля разполагането на военни елементи, са Румъния, България и Унгария - почти към 1000 души за всяка страна. Разпределението ще бъде сходно на военните елементи, ситуирани сега в балтийските страни и Полша.

Съединени американски щати и Англия са измежду тези, които обмислят нови разполагания на военни елементи, само че не всички 30 страни членки на НАТО са съгласни с тях, твърди европейски посланик.

" Съюзниците от НАТО не са единомислещи по отношение на сериозността на опасността, а Германия да вземем за пример отхвърли да продаде ново оръжие на Украйна. Ето за какво Съединени американски щати водят полемики за изпращане на спомагателни сили на двустранна основа или, както го разказа един чиновник, като " коалиция на искащите ", пише още CNN. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР